Fortes Varela (Zuidland) naar Vierpolders

1

Ondanks dat door de huidige coronacrisis er een abrupt einde aan het voetbalseizoen kwam is Vierpolders toch ook al weer even druk met de voorbereidingen naar het seizoen 2020-21. Edinho Fortes Varela is de volgende versterking aan de Coosenhoek.

De 27-jarige aanvaller van Zuidland heeft aangegeven komend seizoen voor Vierpolders te kiezen, net als Zuidland, uitkomend in de 3e klasse. Na Rick Otte en Martijn Rollof is Edinho hiermee de derde aanwinst voor de blauwzwarten. Fortes Varela speelde in het verleden onder meer, naast Zuidland, ook voor SCO’63, Hekelingen, DBGC, Meeuwenplaat en BZC’95.

Vierpolders is verheugd met de komst van de gretige aanvaller en kijkt uit naar het nieuwe seizoen waarin er bij Vierpolders met Hans de Heer ook een nieuwe trainer voor de groep zal staan.

1 reactie
  1. Ronald Bavelaar zegt

    Succes daar kerel

Laat een antwoord achter