Flinke impuls voor Kethel Spaland (zo)

0

De zondagafdeling van Kethel Spaland krijgt komend seizoen een flinke kwaliteitsimpuls. Ronald van der Zalm, die aan het einde van het seizoen Rinus Schrijver zal opvolgen, ziet tien spelers naar Schiedam komen. Daarnaast voegt Kethel Spaland ook drie spelers uit de JO19 toe aan de zondagselectie.

Dennis Thienpondt (Excelsior 20), Wesley Schouten (HBSS), Jorden Scherpenzeel (HBSS), Mikey van der Zalm (FC IJsselmonde), Luis Tumba (FC IJsselmonde), Mathijs Schewe (Excelsior 20), Jeffrey Wesdorp (HBSS), Richenel Lourens (was gestopt), Janick van der Meer (was gestopt), Ryan de Koning (JO19-1), Max van der Pluijm (JO19-1), Damian de Jong (JO19-1) en Bob Hersbach (was gestopt) zullen komend seizoen op Sportpark Prins-Alexander spelen.

Daar staat het vertrek van Gloire Ntumba Kabongo (FC IJsselmonde za), Tim den Haan (stopt), Richard Scheerhoorn (stopt) en Patrick de Vet (stopt) tegenover.

Laat een antwoord achter