Feyenoord voldoet nog niet aan wensen Advocaat; Griekse interesse Edgar Ié

4
 

Feyenoord en trainer Dick Advocaat gaan graag door met Edgar Ié maar krijgt daarin concurrentie van Olympiakos Piraeus. Dit meldt het Griekse Sport 24. Olympiakos zou naar ongeveer 2,4 miljoen euro aan het Turkse Trabzonspor moeten betalen voor Ié. De huurling was bezig aan zijn eerste jaar in Rotterdam.

Feyenoord slaagde er nog niet in om aan de wensen van Dick Advocaat te voldoen.  Huurling Oguzhan Özyakup is terug naar Turkije en Eric Botteghin en Leroy Fer hebben hun contract nog niet verlengd.

4 Comments
 1. Bas de Winter zegt

  Gaat goed komen.

 2. Bernard van Steenbrugge zegt

  Wat een onzin en stemmingmakerij. Advocaat wil een goede selectie, en juist dat is waar arnesen aan werkt. En beiden weten dat een transfer window voor aangename en minder welkome verrassingen kan zorgen. En corona doet daar een schepje op.

 3. Andre Thijen zegt

  Doeii

 4. Robin Ariaens zegt

  Ié mag van mij verkocht worden

Laat een antwoord achter