‘Fenerbahce wil Kuijt als interim-manager’

5

Fenerbahce wil Dirk Kuijt aanstellen als interim-trainer voor de rest van het seizoen. Dat stellen diverse Turkse media. De voormalig aanvaller zou het seizoen af moeten maken en kan daarna wellicht definitief aangesteld worden.

Dirk Kuijt was het afgelopen seizoen actief als trainer van Feyenoord Onder 19. Onder leiding van Kuijt eindigde de ploeg op de vijfde plaats in de eredivisie. Feyenoord wilde Kuijt aanstellen als trainer van het nieuw te vormen Onder 21-elftal. Kuijt weigerde die aanbieding en stelt dat hij zich wil oriënteren op zijn trainersontwikkeling en in dat kader ook bij diverse clubs mee zal gaan lopen.

5 Comments
 1. Broeder Tim zegt

  En dan binnen paar maanden weer terug… geen toekomst bij zo een wispelturige club !!!

 2. Claudia Kalishoek zegt

  Daaag Mr geld jager…..

 3. Robin Ariaens zegt

  Je kon op dit bericht wachten!!!

 4. Hugo Klaver zegt

  ga daar gewoon oefenen joh

 5. Johan de Roo zegt

  Ga aub

Laat een antwoord achter