FC ’s-Gravenzande baalt van uitstel nieuw kunstgras op derde veld

0

Enkele maanden geleden kondigde het bestuur van FC ’s-Gravenzande verheugd aan, dat de gemeente Westland deze zomer de renovatie van veld 3 op sportpark Juliana zou aanpakken. Dat gaat echter niet door.

De planning was om op maandag 22 juni van start te gaan met de renovatie om er een nieuwe kunstgrasmat te plaatsen. Daarmee zou er eindelijk een einde komen aan het voetballen op dit keiharde, blessuregevoelige kunstgrasveld.

Budget

Het bestuur van FC ’s-Gravenzande ontving echter vorige week de mededeling van de gemeente Westland dat de renovatie voor onbepaalde tijd is uitgesteld. De reden hiervan is dat door niet voorzienbare, hogere kosten er onvoldoende budget beschikbaar is. Inmiddels is bij de gemeente Westland intern aanvullend budget aangevraagd. Het nemen van een besluit daarover kan echter nog wel enige tijd op zich laten wachten. Tot de beslissing gevallen is moeten het bestuur en de leden van FC ’s-Gravenzande in de wachtkamer plaatsnemen.

Laat een antwoord achter