Excelsior Maassluis hervat als eerste selectietrainingen

0

Vanaf vandaag is het ook toegestaan om buiten te sporten. Wel conform de richtlijnen van de KNVB en het RIVM. De selectie van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis is maandagavond ook weer gestart met een aangepast training.

Vanwege het coronavirus was het sinds halverwege maart niet meer mogelijk om op de velden te trainen. Het wordt nu toch mogelijk gemaakt om aangepast te trainen, geen contacten en dus geen partijtje voetbal.

De technische staf van Excelsior Maassluis onder leiding van hoofdtrainer Dogan Corneille had een afwisselend training in elkaar gezet om ieder geval bezig te zijn en de spieren los te krijgen. Spelers en trainers hadden een week eerder ook al meegeholpen bij de training van de jeugd. Nu mochten zij zelf in actie komen. Fotograaf Ron Heinen ging even langs en maakte (op afstand) de opnamen van de eerste training.

Foto’s: Ron Heinen

Laat een antwoord achter