Elf nieuwe spelers voor Abbenbroek

1

VV Abbenbroek heeft selectie zo goed als rond voor komend seizoen. Na het aantrekken van de nieuwe trainer Wouter Goossens, heeft het bestuur van VV Abbenbroek niet stilgezeten.

Ondanks de Corona-crisis waardoor er niet meer wordt gevoetbald is de selectie voor aankomend seizoen zo goed als rond. Maar liefst 11 spelers zullen de overstap naar “Sportpark Abbenello” maken en volgend seizoen de kleuren van Abbenbroek verdedigen.

Het gaat om de volgende spelers: Thomas Melching, Joey Salij, Oussama Nahri, Muhammed Baydar (Allen Vlotbrug), Niels Molendijk (Rhoon), Zakaria Cheikh (SC Botlek), Nigel de Waard (VV Hellevoetsluis), Steven Lans (VV Hekelingen), Ivana Mantala (VV Rockanje), Bekircan Usta, Jeremy Tuinenburg.

1 reactie
  1. Alparslan Muhammed Baydar zegt

    Zakaria Cheikh welcome bro knallen

Laat een antwoord achter