El Baad langer bij Excelsior Maassluis

0

Omar El Baad zal ook het nieuwe seizoen het shirt van Excelsior Maassluis dragen. De verdediger speelt sinds eind januari bij Excelsior Maassluis nadat hij overkwam van het Zweedse Umeå FC.

De 24-jarige El Baad paste zich razendsnel aan in het team van hoofdtrainer Dogan Corneille en liet een uitstekende indruk achter. De inwoner van Zoetermeer speelde, voordat de competitie vanwege het coronavirus werd stilgelegd, vijf wedstrijden voor de Tricolores. Drie wedstrijd hiervan werden gewonnen. Daarnaast had El Baad in de wedstrijd tegen ASWH een assist in huis.

Excelsior Maassluis is blij dat ook Omar El Baad volgend seizoen voor de club zal spelen. Omar past goed binnen de vereniging, heeft veel kwaliteiten en heeft daarnaast de nodige ervaring in het Betaald Voetbal, die hij kan overbrengen op onder andere de jonge jongens in de selectie.

Selectie 2020-2021 tot nu toe (23): Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Jeremy Moreno, Milton Klooster, Kevin Ringeling (Sparta Rotterdam), Nino van den Beemt, Calvin Tureaij (Jong Excelsior M), Devin Plank (Jong Excelsior M), Kenny Lipman (Sparta Rotterdam), Lovette Felicia (RKAVV), Kaylan Muis (Sparta Rotterdam), Omar El Baad.

Laat een antwoord achter