Drie versterkingen voor DBGC

0

In de afgelopen periode heeft de Voetbal Technische Commissie van DBGC, ondanks de corona crisis, niet stilgezeten. Voor aankomend seizoen hebben een drietal spelers aangegeven zich bij de selectie te willen voegen voor het aankomende seizoen.

Van Groote Lindt komt Josef Balaydin over. Deze 24-jarige middenvelder uit Rotterdam wil zich graag op het niveau van de 2e klasse bewijzen als een betrouwbare, dynamische basisspeler. Daarnaast komt Mels de Blok over van 4e-klasser Flakkee. Deze 21-jarige buitenspeler jaagt zijn sportieve ambitie na en hoopt bij DBGC zich verder te kunnen ontwikkelen en sportieve successen te boeken.

Verder is al langer bekend dat Stefan de Leeuw na een paar jaar weer terug keert op het oude nest. Stefan vertrok na het seizoen 2017/2018 naar Herkingen mede door zijn werksituatie. Sinds kort woont Stefan weer in Oude-Tonge, dit maakte de keuze voor een ‘comeback’ bij DBGC makkelijk. Hij komt over van vv Herkingen.

Laat een antwoord achter