Derksen: ‘Arnesen kan dat soort salarissen niet meer betalen’

3

Feyenoord heeft Bryan Linssen niet vast kunnen leggen. De 29-jarige aanvaller en Feyenoord kwamen er, mede wegens de salariskosten, niet uit. Door de crisis is Feyenoord niet meer in staat grote salarissen te betalen en daardoor lijkt de komst van veel spelers een onmogelijkheid.

Johan Derksen stelt in Veronica Insite dat Feyenoord het lastig gaat krijgen. “Frank Arnesen heeft dat budget niet meer, Arnesen kan dat soort salarissen niet meer betalen,” stelt Derksen. “Als Luciano Narsingh en dat Engelse jongetje zes ton verdienen, wil hij meer.”

3 Comments
  1. Henk Shellingerhout zegt

    Het ging met Martin van Geel toch wel beter hoor

  2. Cees van Baaren zegt

    Ik snap niet dat er op die Derksen wordt gereageerd , die man lijd aan aderverkalking!!!

  3. Lennart Broeders zegt

    Arnesen krijgt door de coronacrisis te maken met de erfenis van “van Geel”. Er is geen geld. We waren op de goede weg. Kut corona!

Laat een antwoord achter