De favoriete 11 van Christiaan Perrier: ‘Konemann leefde echt van doelpunten’

0

Christiaan Perrier kwam in de regio vier jaar uit voor Oranje Wit. Net buiten de regio was de aanvaller actief voor Unitas, Kozakken Boys, NAC Breda en Nivo Sparta. Komend seizoen speelt Perrier voor Montfoort SV’19. Hier zal de aanvaller herenigd worden met trainer Theo de Boon. ”Hij is een trainer die alles tot in de puntjes geregeld heeft en bijna alles weet van een tegenstander. Ook heeft die zeer goede oefenstof.”

Achterin kiest Perrier op links voor Julian van Housselt. ”Ik speelde met hem bij NAC Breda, Oranje Wit en Nivo Sparta. Hij is een back met een goede trap en voorzet. Coachte op jonge leeftijd al het hele elftal.”

Op het middenveld staat op rechts stofzuiger Rick Kolff. ”Ideaal om hem op het middenveld erbij te hebben. Ik speelde met hem bij Kozakken Boys en was niet alleen in het veld maar ook buiten het veld een fijne gozer.”

Als aanvallers koos Perrier, zelf spits als voetballer, voor het trio Andre Zondag, Brandon Konemann en Richard Smaal. ”Met Zondag en Smaal speelde ik bij Unitas. Zondag was toch wel echt de beste speler waarmee ik heb gespeeld. Smaal was ook mijn collegaspits bij Unitas en die had echt een kap waar je U tegen zegt. Met Konemann speelde ik bij Oranje Wit en die leefde echt van doelpunten. Dit doet die overigens nog steeds.”
 
Als trainer staat Pip Pruymboom voor de groep. Met hem werkte Perrier vier jaar lang bij Oranje Wit. ”Zijn grootste kwaliteit was het motiveren van een groep. Daarnaast een aardige en gezellige vent!”

Laat een antwoord achter