Cees Lagendijk per direct weg bij GJS

0

Cees Lagendijk heeft het bestuur gisteravond gemeld dat hij per direct stopt als technisch manager van GJS. Deze bijzondere tijden vragen aandacht voor andere zaken. Die andere zaken maken de combinatie van het runnen van een onderneming en het uitvoeren van de taken van technisch manager helaas niet mogelijk. Wij betreuren deze beslissing van Cees uiteraard.

GJS is Cees dankbaar voor alle energie en inzet die hij in onze vereniging heeft gestoken. Dat betreft o.a. zijn inzet als trainer van de club. In de zeven seizoenen bracht Cees GJS 1 van de 3e naar de 1e klasse en heeft hij er voor gezorgd dat GJS 1 een stabiele 2e klasser is.

In zijn rol als technisch manager is door hem een kader neergezet voor een gestructureerde voetbalechnische organisatie voor de onderbouw (t/m O12). Zo is Peter Bijker aangesteld als hoofd voetbaltechnische zaken onderbouw. En is GJS voor deze onderbouw sinds dit jaar maar liefst 11 KNVB-gediplomeerde pupillentrainers rijker. Peter zal de verdere uitrol van het voetbaltechnisch beleid onderbouw voor z’n rekening nemen.

Daarnaast heeft Cees de contouren opgesteld waarmee het bestuur in de komende maanden ook het technisch kader van de bovenbouw (O13 t/m O19) vorm en inhoud kan geven. Verder was Cees de initiatiefnemer van de GJS-voetbalschool. Een mogelijkheid voor eigen leden om zichzelf op een andere manier extra te ontwikkelen. Alles bij elkaar een hele mooie staat van dienst voor onze vereniging waarvoor we Cees dan ook zeer dankbaar zijn. Wij zullen de bevlogenheid en het enthousiasme van Cees zeker missen.

Laat een antwoord achter