Burger: ‘Ik voel dat ik op de goede weg ben’ (video)

2

De huurperiode bij Excelsior heeft Wouter Burger goed gedaan. De negentienjarige middenvelder begon goed aan het seizoen bij Feyenoord, maar verloor er het uitzicht op speelminuten. De periode in Kralingen bood uitkomst. ‘Het was qua fysiek nog niet goed genoeg om te blijven staan, zo realistisch ben ik nu wel.’

Bij de start van seizoen 2019-2020 kreeg Burger behoorlijk wat speelminuten, maar als hij nu terugkijkt op de wedstrijden tegen onder meer Southampton, Sparta Rotterdam en sc Heerenveen is hij zelfkritisch. ‘Er moesten wat kilo’s bij komen, ik merkte dat ik fysiek nog wat tekort kwam,’ vertelt de middenvelder in een interview met Feyenoord TV.

2 Comments
  1. Kevin Van Aalst zegt

    Die komt er wel Ramon van Aalst

  2. Ruud Seegers zegt

    Heel snel verhuren , niveau RKC

Laat een antwoord achter