Advocaat over Kuijt: ‘Feyenoord is geen club om mensen in te werken’

4

Dick Advocaat heeft afgelopen week zijn contract bij Feyenoord verlengd. De oefenmeester blijft nog een jaar aan Feyenoord verbonden. Zijn intern gedroomde opvolger, Dirk Kuijt, heeft onlangs laten weten niet bij de Onder 21 aan de slag te gaan maar zich te gaan oriënteren bij de Feyenoord Academy en andere clubs.

Dick Advocaat over het tijdeljke vertrek van Kuijt: ‘Nee, ik ga Dirk niet inwerken. Feyenoord is geen club om mensen in te werken. Hij is wel altijd welkom, hij mag altijd komen bij onze trainingen’, zegt Advocaat in De Telegraaf. ”Dirk heeft een fantastische carrière gehad, op alle gebieden. Als hij in Turkije komt, knikken de mensen nog steeds aan alle kanten naar hem. Hij heeft daar heel veel betekend.”

4 Comments
 1. Frank de Bruycker zegt

  Terecht. Laat Kuyt eerst maar eens een club in bijv. KK divisie trainen.

 2. Ruud Seegers zegt

  Hij heeft nog niets gepresteerd als trainer onze dominee

 3. Nico de Jonge zegt

  Laat hem lekker weg blijven is nog lang geen trainer.

 4. Cees Lageweg zegt

  Heeft het hoog in zijn bol broer konijn

Laat een antwoord achter