ADV: Houdt-Afstand.com helpt clubs bij coronamaterialen

0

Normaal gesproken waren wij nu druk bezig met het bedrukken van aanvoerdersbanden, kampioensshirts en sjaals. Alleen dit jaar is het even anders…

Enkele weken geleden keken wij elkaar aan en vroegen we aan elkaar “Wat nu?” Waar er normaal zo’n 1000 orders per week binnen kwamen waren het er nu 4 wereldwijd. Één van onze stagiaires kwam met een fantastisch idee door te denken in mogelijkheden, en zo ontstond hun nieuwe webshop Houd-afstand.com.

Door deze stap te nemen, konden we weer aan de slag met onze machines en materialen die ruim op voorraad lagen in ons productiecentrum. Afstand houden is de boodschap. Hiervoor bedachten we allerlei artikelen die passen bij een anderhalvemetersamenleving.

Denk bijvoorbeeld aan hesjes en armbanden met teksten zoals ‘houd 1,5 meter afstand’. Je kunt een algemene versie aanschaffen individueel te gebruiken, maar het is ook mogelijk om een eigen tekst of logo te laten drukken op de producten, waardoor ze geschikt zijn voor bedrijven, (sport)clubs en verenigingen. Ook de weggooi mondkapjes liggen ruimschoots op voorraad zodat we ook hier op kunnen inspelen.

Speciaal voor bezoekers van VoetbalRotterdam.nl bieden wij deze maand 15% korting op al hun aankopen bij Houd-afstand.com. Met de kortingscode VR20 ontvangt u vanaf vandaag de korting via de webshop van www.houd-afstand.com

Laat een antwoord achter