Acht nieuwe spelers voor LMO

4

Op dinsdag 26 mei heeft de KNVB bekend gemaakt dat L.M.O. in het seizoen 2020-2021 ingedeeld wordt in de 3de klasse. Ondanks de lange onzekerheid heeft de technische staf van L.M.O. niet stil gezeten. Er zijn gesprekken gevoerd met de huidige spelers uit de selectie en met eventuele nieuwe aanwinsten. Uitgangspunt was dat L.M.O. een 3de klasser zou worden.

L.M.O. is erg blij dat, op een enkele speler na, de huidige selectie de blauw-witte kleuren blijft verdedigen. Daarnaast komen ook een aantal nieuwe spelers de selectie van L.M.O. sterker maken.

LMO verwelkomt: Michael Blommaert (Wieldrecht), Rodney van Dam (RVVH), Mitchel Keikes (WCR), Dennis Keikes (HOVDJSCR), Danrick Isabella (SVV), Marvin Sallons (FC IJsselmonde), Giliandro Leona (FC IJsselmonde) en Shurandy “Chito” Martina (FC IJsselmonde).

De technische staf is nog in gesprek met een aantal nieuwe spelers.

4 Comments
 1. Jan Streefkerk zegt

  Tja

 2. paccie zegt

  nu nog voetballen

 3. Winni Kiksen zegt

  Michael Anthony Blommaert?

 4. Leo Hart zegt

  Gaat je basisplaats Izak Lavooij

Laat een antwoord achter