VOB houdt selectie op peil; Technische staf uitgebreid

1

Het bestuur en trainer, Peter Ketting, zijn druk bezig om de selectie en staf voor volgend seizoen op peil te brengen, bij elkaar te houden en indien nodig te versterken met nieuwe spelers en/of stafleden. VOB kan melden dat er een assistent trainer is gevonden in de naam van Michael Michielsen. Michael is al van jongs af aan betrokken bij de club, na een jaar afwezigheid als trainer wil hij zich graag weer bezig houden met de selectie. Hij zal Peter Ketting gaan assisteren en hij zal zich ook gaan bezig houden met het 2e elftal. VOB hoopt John van der Lee aan te kunnen houden als assistent scheidsrechter. 

VOB is verheugd dat inmiddels een groot deel van de selectie heeft aangegeven ook volgend seizoen op sportpark Zuiderlaan te voetballen. De volgende spelers hebben al aangegeven ook volgend seizoen voor VOB uit te komen:  Robert Blok, Kevin Boers, Davey de Hoog, Rodney Hoogeveen, Nick van Katwijk, Leon Lommerse, Pascal Lommerse, Chris Ouwendijk, Kim Ouwendijk, Bjorn Pons, Stephan Pronk, Kevin Schenk, Daan Slaager, Jordy Smit, Vincent Sparreboom en Jordy Dekker, die nu herstelt van een zware kruisband blessure.

Binnenkort hoopt VOB haar eerste versterkingen te kunnen melden voor het nieuwe seizoen. Er wordt hard gewerkt om de selectie te versterken.

1 reactie
  1. Perry Heijser zegt

    Rick Carlier

Laat een antwoord achter