VERKIEZING: Mooiste doelpunt sinds bestaan van VoetbalRotterdam.nl

7

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd. VoetbalRotterdam.nl is op zoek naar het mooiste doelpunt van deze periode. U kunt allemaal het filmpje delen in de reacties hieronder. Ook kunt de link mailen naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Een team van trainers, voetballers en oud-voetballers zullen de filmpjes gaan beoordelen en er elf selecteren. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling (telt voor 50%) drie overblijven. Uit deze drie doelpunten zal het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar worden gekozen.

7 Comments
 1. Raymond Kraaijbeek zegt

  Kan er maar 1 zijn.. Claudio Santos Silva Voorschoten-Neptunus de 0-1 van dit seizoen

 2. Lennart Broeders zegt

  Zonder twijfel die van Jim Visser!

 3. Michel Nys zegt

  Heb je nog wat moois in het archief, Kevin Bouman?

 4. Shurnel René Jean François zegt

  Marco Marco die goal tegen stellendam kill over keeper heen wippen toen priks

 5. Lars Smit zegt

  De kopbal van Perry Lievaart tegen Unigarant in Boekel. Marcel Wessels David Nannini Ailson Mendes

Laat een antwoord achter