Vacature: Timmerman/ buitendienst medewerker jachtbouw fulltime Strijen

0
 

Wil jij graag werken in de jachtbouw? Jouw ervaring als timmerman willen verfijnen in luxe jachten? Lees dan snel verder!  Als timmerman/ buitendienst medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aan boord plaatsen en inbouwen van exclusieve interieurs die worden toegepast in luxe jachten. 

Werkzaamheden: 

-Het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, het monteren van plafonds en het plaatsen van in de werkplaats gemaakte meubels. 

-Je leest schematische tekeningen en meet de te vervaardigen onderdelen in. 

-Je kiest de werkwijze en de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen en treft specifieke voorzorgsmaatregelen (veiligheidsaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen). 

-Je vervaardigt de onderdelen (zagen, boren) en monteert de onderdelen aan boord. 

-Je bewaakt de kwaliteit van het werk en je ziet toe op netheid en veiligheid. 

Functie-eisen: 

-Je heb een afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 3. 

-Je hebt ruime ervaring als interieurbouwer bij voorkeur in de luxe jachtbouw. 

-Je kunt zelfstandig werken, je bent flexibel, praktisch en verantwoordelijk. 

-Je bent opzoek naar een baan voor 40 uur per week. 

Het bedrijf: 

Het bedrijf is een middelgrote onderneming die zich voornamelijk richt op het produceren en inbouwen van exclusieve interieurs voor op klantenwens gemaakte grote luxe jachten in het topsegment. Bij het bedrijf werken in totaal circa 130 medewerkers en wij zijn gevestigd in Strijen. We zijn marktleider en staan bekend als betrouwbare leverancier van maatwerkinterieurs in het topsegment van de markt. Het gebruik van de beste materialen, superieure vakmanschap, nauwkeurige engineering en gedetailleerde ontwerpen staan borg voor de topkwaliteit die zij leveren. Verder bieden zij een uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en een prima werksfeer. 

Interesse?

Toe aan deze stap in jouw carrière? Mail dan jouw CV naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Laat een antwoord achter