‘Uiterlijk 12 mei duidelijkheid over seizoenskaarten’

3

Vrijdag heeft de KNVB bekendgemaakt dat het seizoen 2019/’20 definitief stopgezet is. Uiterlijk 12 mei volgt duidelijkheid over wat dit betekent voor seizoenkaarthouders en supporters die reeds kaarten voor een of meer van de resterende wedstrijden van seizoen 2019/’20 hebben aangeschaft, dat meldt Eredivisie.nl.

Uiterlijk 12 mei is er meer duidelijkheid over hoe om te gaan met de reeds aangeschafte (seizoen)kaarten voor de Eredivisiewedstrijden, die als gevolg van de coronamaatregelen niet meer gespeeld kunnen worden.

3 Comments
  1. Petra Stolz zegt

    Richard Stolz Tom Jonckheer

  2. Inge van Vliet - Heus zegt

    Ron van Vliet , Raymond Huisman en Lorenzo Feyenoord effe afwachten.

  3. Lorenzo Feyenoord zegt

    Ben benieuwd ik hoef me geld niet terug

Laat een antwoord achter