Twee nieuwe spelers voor Pelikaan

0

Na het vertrek van de gebroeders de Raad worden het aantal overgebleven broers en overige spelers binnen de selectie weer aangevuld met een nieuw koppel. Niet met dezelfde achternaam maar zeker broers.

De oudste van het gezelschap is een oude bekende. Keeper Delano Kortstam (27), eerder uitkomend voor Pelikaan in het seizoen 2014/2015, is sinds kort weer woonachtig in Zwijndrecht en deze maand vader geworden van een prachtige dochter. Hij heeft aangegeven graag te gaan concurreren voor een plaats binnen de Pelikaan-selectie.

Zijn jongere broer Juani van Nieuwenhout (19) is sinds kort ook woonachtig in de omgeving na een verhuizing uit de hoge Noorden. Als linkervleugelverdediger (en ook optie linkercentrale )heeft Juani bij Blauw Wit Leeuwarden de gehele jeugdopleiding doorlopen en aansluiting gevonden bij het 1e van de Friese eersteklasser, met als sterke punten een uitstekende trap in het linkerbeen, veel drive en veel aanvallende impulsen. Ook Juani heeft gemeld goede verhalen over Pelikaan te hebben gehoord en wil aan de bak voor een plek binnen Pelikaan.

Laat een antwoord achter