Ton Pattinama (Deltasport): ‘Beslissing valt toevallig goed voor ons’

3

De KNVB besloot door de heersende coronacrisis de amateurcompetities niet meer te hervatten. Een meer dan logisch besluit dat in de voetbalwereld op veel begrip kan rekenen.

Discutabel was het besluit van de bond om deze competities af te sluiten zonder eindstand waardoor er geen kampioen en degradanten aan te wijzen zijn. Alle competities, met mogelijk nieuwe indelingen, worden in zijn geheel doorgeschoven naar het seizoen 2021/2020.

Ton Pattinama tegenover WaterwegSport.nl. “Laat ik voorop stellen dat voetbal niet zo belangrijk is in deze tijd. Wij hadden elke beslissing geaccepteerd maar laten we eerlijk zijn wij worden er als Deltasport niet slechter van. Dus in dat kader vinden wij het een beslissing die toevallig voor ons goed valt. De impact op het hele gebeuren en de aanloop naar volgend seizoen wordt lastig. Het is moeilijk om met spelers te praten, want als ik met spelers praat wil ik dat persoonlijk doen en nu moet alles telefonisch. Maar desalniettemin lopen de gesprekken voorspoedig en staat er volgend seizoen weer een volwaardig elftal voor de tweede klasse. En wat betreft de sponsoring is Marjon Lammers op de achtergrond hard bezig en wat ik tot nu toe gehoord heb gaan alle sponsors door. Dus ook dat is een lichtpunt in deze zwarte periode”

3 Comments
 1. Marcel van Hattem zegt

  Maar Ton Pattinama als jullie compleet waren geweest hadden jullie het makkelijk gered

 2. Stephanie Wogan zegt

  Jon van der Donk

 3. Danny Dubbeld zegt

  blij mee
  gelukkig

Laat een antwoord achter