NOMINATIE (1): Mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt: Marvin van der Pluijm

1

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd. De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het eerste doelpunt komt op naam van Marvin van der Pluijm. Namens BVV Barendrecht maakte de aanvaller in 2012 deze prachtige goal tegen HHC Hardenberg. De laatste jaren speelt Van der Pluijm voor Spijkenisse.

 

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

1 reactie
  1. Rene Rapmund zegt

    Nu al de mooiste ….

Laat een antwoord achter