Stem op mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt (9): Andrew Dias D’Ullios

3

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het negende doelpunt komt op naam van Andrew Dias D’Ullios. De aanvallende middenvelder krulde een vrije trap prachtig in de kruising (Vanaf 1:50). RVVH won het duel uiteindelijk met 1-2 bij ASWH.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

3 Comments
  1. Mario Engelbrecht zegt

    Zo Andrew Dias d’Ullois, die zit er aardig in zeg.

  2. Moes Taouanza zegt

    Check deze David Almeida voor mij een 9 hoor

  3. Wim Bubberman zegt

    Mooie goal Andrew Dias d’Ullois

Laat een antwoord achter