Stem op mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt (16): Sydney van der Ende

0

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het zestiende doelpunt komt op naam van Sidney van der Ende. Namens Hellevoetsluis hakte Van der Ende in 2014 de bal prachtig binnen tegen Piershil.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

Laat een antwoord achter