Stem op mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt (13): Joey Jongman

2

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het dertiende doelpunt komt op naam van Joey Jongman. In 2016 maakte Jongman deze schitterende goal tegen ONS Sneek. De middenvelder stuurde een Sneek-verdediger twee keer het bos in en rondde daarna prachtig af. Jongman kwam jarenlang uit voor Barendrecht en speelt de laatste seizoenen voor VV Katwijk.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

2 Comments
  1. Hans Kraay zegt

    Jajoh laat maar schieten

  2. Winni Kiksen zegt

    10

Laat een antwoord achter