Stem op mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt (11): Peter Verhoeve

2

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het elfde doelpunt komt op naam van Peter Verhoeve. De verdediger van ASWH schoot tegen DOVO de bal vanaf eigen helft prachtig het vijandige doel in.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

2 Comments
  1. Michel Nys zegt

    Peter Verhoeve krijgt van mij 10 punten. En nog eens 5 bonuspunten voor alle pogingen in latere wedstrijden!!

  2. Jaap van Rijn zegt

    Mooie goal Peter Verhoeve

Laat een antwoord achter