Stem op mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt (10): Felix Verhaar

3

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Voor het tiende doelpunt maken we een uitstapje naar de zaal en komt op naam van Felix Verhaar. Namens TPP maakte Verhaar in 2017 deze wereldgoal. Wat een heerlijke omhaal!

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

3 Comments
  1. Jan Streefkerk zegt

    Bizarre goal

  2. Marc van Splunter zegt

    Frank van Splunter

  3. Jordi Da Graca Soares zegt

    Toi Da Graça Soares

Laat een antwoord achter