Sparta vreest lange termijn: ‘Volgend seizoen grootste probleem’

1

Het kabinet maakte dinsdagavond bekend dat er minimaal tot 1 september geen betaald voetbal wordt gespeeld. Ook Sparta-directeur Manfred Laros keek naar de persconferentie Mark Rutte. “Je houdt rekening met allerlei scenario’s. We zijn niet verrast, maar het komt als een klap binnen”, zegt hij.

De Kasteelclub vreest vooral voor nog wat komen gaat en de onzekerheid op lange termijn. “Op korte termijn kunnen we de zaken met elkaar opvangen. Dat is tot juni. De grootste problemen verwacht ik het komende seizoen. Specifiek kijkend naar Sparta gaat het dan om wedstrijdkaarten, seizoenkaarten, maar ook de sponsorgelden. Wat de exacte impact is moeten we inventariseren.”

1 reactie
  1. Jaap van der Heeden zegt

    Dan heb je als vereniging geen vet op de botten en geef je meer uit dan binnenkomt, dat is niet goed en slim met je begroting omgaan.

Laat een antwoord achter