Selectiespelers en vrijwilligers FC ’s-Gravenzande staan vergoedingen af aan club

0

Sportief, maatschappelijk en financieel heeft de coronacrisis grote impact op alle voetbalclubs. FC ’s-Gravenzande maakt daarop geen uitzondering. Selectiespelers van het eerste elftal en vrijwilligers maken een fraai gebaar en staan tot genoegen van het bestuur hun vergoedingen over de laatste periode van het seizoen af aan de club.

Veel bedrijven en organisaties voelen dit in de portemonnee en dit geldt dus ook voor FC ’s-Gravenzande. ‘Steun, in welke vorm dan ook, is van groot belang voor de club. Desondanks gaat de vereniging geen gemakkelijk seizoen tegemoet. Financiële maatregelen zullen helaas nodig zijn om de club door deze crisis heen te loodsen. Daarom stellen we de financiële ondersteuning van de selectiespelers en vrijwilligers dan ook zeer op prijs’, laat de club weten op de eigen website. ,,Wij zijn allemaal overvallen door het coronavirus”, liet voorzitter Leo van der Lans eerder al weten.

Laat een antwoord achter