Said Zoulali nieuwe trainer HWD (zo)

4

HWD heeft Said Zoulali weten te strikken om komend seizoen hoofdtrainer te worden van de zondagselectie. Met het aantrekken van de 47- jarige Zoulali halen we een ervaren trainer in huis.

De voormalig trainer van onder andere DHZ, HOV/DJSCR en Besiktas is blij met de uitdaging die HWD hem heeft voorgelegd. Daarbij is het belangrijk dat de staf en selectie niet los worden gezien van de vereniging. Immers is het de vereniging die het platform biedt om spelers en staf de ruimte te geven om prestatief te kunnen voetballen. De hoofdtrainer behoort vanuit een gezamenlijk belang te handelen waardoor hij een verlengstuk is van de vereniging. Door de komst van Zoulali verwacht HWD rust en stabiliteit te creëren vanuit de belangen van HWD.

Daarnaast heeft de verenging Ali el Mardi langer aan zich weten te binden als trainer van het tweede elftal. Inmiddels hebben ook 22 spelers de toezegging gedaan om volgend seizoen deel uit te willen maken van de zondagselectie. Momenteel is de vereniging samen met Zoulali druk in de weer om een volwaardige selectie te formeren voor het seizoen 2020-2021. Met twee assistent trainers, een trainer voor het tweede elftal, een teammanager, een materiaalman, een verzorger en een assistent scheidsrechter staat de staf van Zoulali in de startblokken om HWD een nieuwe impuls te geven.

HWD heeft met voorzitter Nico Fernandez de zaken weer goed op de rails gekregen. Zo is afgelopen seizoen het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen en schijnt er nieuw LED- verlichting op de velden. Plannen om het clubgebouw op te knappen liggen al op tafel en zijn een kwestie van tijd. Maar ook op sociaal-maatschappelijk vlak heeft HWD met een aantal projecten weer een grote rol van betekenis in deelgemeente Overschie.

4 Comments
 1. Marcel van Hattem zegt

  Said zoulali gefeliciteerd vriend

 2. Cees van Sintmaartensdijk zegt

  Succes kerel.

 3. Marcel Amens zegt

  S6 said

 4. Ron Verkerk zegt

  Succes Said

Laat een antwoord achter