Raymond de Romph (VFC): ‘Iedereen zal op financieel en fysiek gebied creatief moeten zijn’

2

De KNVB besloot door de heersende coronacrisis de amateurcompetities niet meer te hervatten. Een meer dan logisch besluit dat in de voetbalwereld op veel begrip kan rekenen.

Discutabel was het besluit van de bond om deze competities af te sluiten zonder eindstand waardoor er geen kampioen en degradanten aan te wijzen zijn. Alle competities, met mogelijk nieuwe indelingen, worden in zijn geheel doorgeschoven naar het seizoen 2021/2020.

“Ik vind het een hele goede beslissing. Wel makkelijk om te zeggen als je een seizoen in de middenmoot en niet voor de prijzen speelt, opent Raymond de Romph bij WaterwegSport.nl. “Alle clubs zullen, waarschijnlijk indien mogelijk al met een nieuwe trainer,  na de crisis weer willen gaan trainen en niet tot begin augustus willen wachten. Dan krijg je nooit iedereen op tijd fit. Het is in mijn geval met mijn overstap naar Excelsior’20, niet het makkelijkste moment om van club te wisselen. Iedereen zal creatief moeten zijn. Zowel op fysiek als op financieel vlak. De clubs zonder grote externe geldschieters zullen denk ik wat stabieler zijn. Gesprekken met spelers hebben wel op een lager pitje gestaan maar die zullen nu snel weer op gang komen nu iedereen weer dat ieders blik op komend seizoen kan.” 

2 Comments
  1. Stefan Bosdijk zegt

    Daar ga je Joeri Krznaric

  2. Leon Krznaric zegt

    Joeri Krznaric jouw balgevoel, handelingsnelheid en voetenwerk is al tot onder het vriespunt gedaald denk ik. Bij mij ook trouwens.

Laat een antwoord achter