OHVV bouwt na klap verder

0

Het nieuws van de KNVB om alle amateurcompetities te schrappen kwam gisteren hard aan in Oudenhoorn. Met 39 punten uit 16 wedstrijden staat OHVV bovenaan de vierde klasse I met twee punten voorsprong op achtervolger Rockanje, maar door het besluit van de KNVB spelen beide ploegen ook volgend jaar in de vierde klasse.

De focus van OHVV gaat nu op volgend seizoen. De ploeg van Mark van Os wil alsnog promoveren naar de derde klasse en kan in de jacht op promotie rekenen op topscorer Casper Bredius. De snelle aanvaller sluit dit seizoen af als clubtopscorer met 10 goals. Eerder kwam de spits uit voor Rockanje, OVV en Brielle.

Bij die laatste club speelde Bredius samen met Joshua Stout en Ömer Ayyildiz en dat zal komend seizoen weer zo zijn. Stout komt over van Vierpolders en hoopt bij OHVV zijn plezier weer terug te vinden. De afgelopen jaren was Joshua veelvuldig geblesseerd of had hij het minder naar zijn zin. Ömer Ayyildiz komt over van VV Rozenburg, waar hij eerder onder Van Os uitkwam voor het eerste elftal. De buitenspeler is toe aan een nieuwe uitdaging en wil OHVV omhoog helpen naar de derde klasse.

Laat een antwoord achter