NOMINATIE (5): Mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt: Redouan Omar Ouali

1

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het vijfde doelpunt komt op naam van Redouan Omar Ouali. Dit doelpunt had Barcelona achtige trekjes. De aanval over diverse schijven werd na een heerlijke sleep afgerond door Omar Ouali. Het doelpunt is te zien vanaf minuut 1:55.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

 

 

 

1 reactie
  1. Koos Zwildens zegt

    Hij maakte een prachtig doel punt bij Aswh Tevens een leuke speler voor het publiek Voor zulke spelers ga je naar het voetbal.

Laat een antwoord achter