NOMINATIE (4): Mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt: Tom den Boer

0

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het vierde doelpunt komt op naam van Tom den Boer. De aanvaller ging in 2014 Nederland rond met deze prachtige goal voor Smitshoek tegen NAC Breda voor de KNVB-beker.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

 

 

Laat een antwoord achter