NOMINATIE (3): Mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt: Claudio Santos Silva

1

Inmiddels is het alweer vele jaren geleden dat VoetbalRotterdam.nl voor het eerst online ging. In 2006 ging de voetbalsite online voor alle voetballiefhebbers in de regio Groot Rijnmond. In al deze jaren zijn er diverse mooie doelpunten gefilmd.

De komende dagen zullen er diverse doelpunten worden getoond. U kunt deze beoordelen met een cijfer. Hiervan zullen er na het stemmen van de bezoekers (telt voor 50%) en een beoordeling van trainers (telt voor 50%) drie overblijven. Hierna kunt u deze drie doelpunten opnieuw gaan beoordelen waarna het mooiste doelpunt van de afgelopen veertien jaar wordt gekozen.

Het derde doelpunt komt op naam van Claudio Santos Silva. Na een prachtige pass wist Santos Silva de bal prachtig aan te nemen en daarna over de keeper te lobben. Bekijk het doelpunt vanaf minuut 1:04.

Meer doelpunten beoordelen? Klik hier voor het overzicht.

Video: Martijn Domburg

 

 

1 reactie
  1. Dennis Seelbach zegt

    Assist Sander Duin

Laat een antwoord achter