Nieuwe accommodatie voor LMO en IJvv De Zwervers weer een grote stap dichterbij

4

L.M.O., IJ.V.V. De Zwervers, Sportbedrijf en gemeente Rotterdam hebben een overeenkomst gesloten over de bouw en het gebruik van een nieuwe accommodatie.

De gemeente wil door middel van de maatregel ‘Kwaliteitsslag sportcomplexen’ investeren in een aantal buitensportcomplexen. De bestaande (capaciteits)knelpunten moeten worden opgelost en de capaciteit voor beoefening van veldsporten vergroot. Binnen dit kader hebben de clubs en de gemeente de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van één nieuwe accommodatie voor beide voetbalverenigingen. De afspraken zijn vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

De nieuwe accommodatie bestaat uit één clubgebouw met 2 kantines, 16 kleedkamers, bijbehorende inpandige ruimten en de direct omliggende buitenruimte. De accommodatie zal gebouwd worden op de huidige parkeerplaats van IJ.v.v. De Zwervers. De bestaande clubgebouwen en bijbehorende opstallen van L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers zullen worden gesloopt.

Vanwege de maatregelen die genomen zijn in het kader van de bestrijding van het corona virus heeft er geen gezamenlijk tekenmoment plaatsgevonden van deze mijlpaal. Op dit moment tekenen alle vertegenwoordigers individueel de stukken.

Het is jammer, maar in deze situatie begrijpelijk, dat er geen gezamenlijk tekenmoment plaats kan vinden. De clubs zijn vooral blij dat er nu snel gestart kan worden met de bouw. In de zomer van 2021 hopen L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers de nieuwe accommodatie in gebruik te kunnen nemen.

4 Comments
 1. Martin van den Herik zegt

  Misschien kunnen wij van Luximprove wat licht in deze donkere tijden laten schijnen, m.n. richting CO2 neutraal

 2. Flip van der Horst zegt

  Lekker doorstappen, het is zo zomer 2021.

 3. Han Steenbeek zegt

  Van harte sportvrienden

 4. Chris Schouten zegt

  Mark ij v v hè

Laat een antwoord achter