Michael Jager eerste aanwinst voor VOB

1

VOB is blij dat de aanvaller Michael Jager, na een kort uitstapje van één jaar bij CION, weer terugkeert op het oude nest. Nadat de KNVB besloten heeft de competitie per direct te stoppen, kan hij helaas niet een niet te missen kampioenschap met CION bijschrijven.

De VOB topscorer van de afgelopen seizoenen wil zijn laatste jaren graag nog samen met zijn vrienden voetballen bij VOB. Jager altijd garant voor doelpunten en zoals dit seizoen blijkt, een te groot gemis voor VOB. “ Helaas is het laatste kunstje op een hoger niveau anders geëindigd dan gehoopt, al is de gezondheid van iedereen veel belangrijker dan toch wel het leukste spelletje dat er bestaat. Ondanks dit abrupte einde kijk ik terug op een mooie tijd bij Cion, een warme club in veel te vergelijken met VOB, ik heb mij daar goed thuis gevoeld en leuke nieuwe mensen leren kennen. Maar mijn kinderen die lekker kunnen spelen met hun vriendjes bij VOB terwijl mijn vrouw langs de lijn staat, miste ik toch wel. Ik ben dan ook heel blij terug te keren bij mijn maten en terug te zijn op het oude vertrouwde nest. We gaan er alles aan doen met een goede ploeg waar hopelijk nog een aantal versterkingen aan toegevoegd worden, volgend jaar te gaan voor de bovenste plaatsen! Een promotie met VOB staan nog op de bucketlist! Dat zou mooi zijn na het toch wel een beetje “Corona” kampioenschap met Cion afgelopen jaar, en de eerdere pogingen waarbij het helaas niet lukte bij VOB. Ik kan niet wachten om weer achter de zelfbenoemde “blinde ballen” naar voren aan te rennen op de Zuiderlaan, en VOB weer te helpen aan de extra doelpuntjes in de 4e klasse!”

VOB hoopt in de komende periode meerdere versterkingen te kunnen vermelden. VOB is verheugd met Jager haar eerste versterking te hebben binnen gehaald.

1 reactie
  1. Gert Mostert zegt

    Voor 2022 indien het een beetje meezit?

Laat een antwoord achter