Lipman (Jong Sparta) naar Excelsior Maassluis

0

Excelsior Maassluis heeft met Kenny Lipman een nieuwe doelman in huis gehaald. De 21-jarige Lipman komt over van Sparta Rotterdam en tekent voor één seizoen bij de Tricolores.

Lipman begon zijn voetbalcarrière bij VV LYRA in zijn woonplaats De Lier. De talentvolle doelman maakte vervolgens in 2015 de overstap naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De afgelopen drie seizoenen kwam de Westlander in totaal 12 keer uit voor het beloftenteam van de Rotterdammers in de Tweede Divisie.

‘’Ik heb nu 2,5 seizoen bij Jong Sparta Rotterdam gespeeld en voelde dat ik toe was aan een stap richting een eerste team’’, zegt Lipman. Bij Sparta Rotterdam voelde ik dat ik minder toekomstperspectief zou hebben en besloot ik verder te kijken.’’

De gesprekken met Excelsior Maassluis waren vervolgens positief waardoor Lipman snel de knoop kon doorhakken. ‘’Ik kreeg gelijk een goed gevoel bij de gesprekken en ik merkte dat ik zeer welkom ben. Daarnaast kan ik me nu beter op mijn studie Psychologie focussen aan de universiteit van Leiden. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen!’’, aldus de sluitpost.

Selectie 2020-2021 tot nu toe (20): Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Jeremy Moreno, Milton Klooster, Kevin Ringeling (Sparta Rotterdam), Nino van den Beemt, Calvin Tureaij (Jong Excelsior M), Devin Plank (Jong Excelsior M), Kenny Lipman (Sparta Rotterdam).

Laat een antwoord achter