KNVB: ‘Niveau hetzelfde, indeling mogelijk anders’

4

De KNVB heeft op haar website laten weten dat alle clubs komend jaar op hetzelfde niveau actief zijn. De opengevallen plaatsen kunnen mogelijk nog wel opgevuld worden. 

De KNVB laat weten dat clubs op hetzelfde niveau actief zijn. Over het vormen van dezelfde competities wordt niet gesproken. “In categorie A spelen alle teams in principe minimaal op hetzelfde niveau als afgelopen seizoen. Alleen het bestuur amateurvoetbal kan besluiten hier op verzoek van af te wijken.”

De KNVB zal de opengevallen plekken mogelijk nog wel opvullen. Daarover zal de KNVB op 1 juni duidelijkheid geven: “We gaan de komende tijd gebruiken om te inventariseren hoeveel opengevallen plekken er opgevuld moeten worden voor het seizoen 2020/’21. We verwachten uiterlijk 1 juni dit helemaal compleet te hebben.”

 

4 Comments
 1. Erik Steegman zegt

  Remco van HoekHoek Jelle Steegman

 2. Jim Don zegt

  Kevin

 3. Albert van den Berg zegt

  Peter Vd Berg

 4. Richard Koekebakker zegt

  Maik Zielhorst

Laat een antwoord achter