KNVB: ’33 inschrijvingen voor Onder 21-competitie’

1

De nieuwe Onder 21-competitie van de KNVB kent momenteel 33 inschrijvingen. De KNVB heeft maximaal 40 plekken ingericht. De Betaald Voetbalclubs zijn verplicht deel te nemen behalve als er momenteel een beloftenelftal in de voetbalpiramide speelt. 

Regioploegen

Uit de regio hebben inmiddels enkele ploegen zich gemeld. Zij moeten zich wel inschrijven want als er niet voor wordt gekozen is er voor de amateurclubs geen mogelijkheid meer zich in de toekomst voor de competitie in te schrijven. Alexandria’66, Excelsior Maassluis, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, Feyenoord, Spartaan’20 en Westlandia hebben zich reeds ingeschreven. Sparta heeft geen elftal ingeschreven omdat zij in de Tweede Divisie blijven acteren.

Speeldag

De vaste speeldag van de O21 competitie is zaterdag. De aanvangstijd wordt door de thuisclub bepaald, maar mag niet eerder zijn dan 12.00u en niet later dan 18.00u. Teams zijn vrij om zowel voor speeldag als aanvangstijd hiervan af te wijken als zowel de competitieleider als de tegenstander akkoord gaan met de voorgestelde wijziging.

Competitieopzet (concept, afhankelijk van deelnemende teams)

  • Onder 21, Divisie 1 (1 poule van 8)
  • Onder 21, Divisie 2 (1 poule van 8)
  • Onder 21, Divisie 3 (1 poule van 8)
  • Onder 21, Divisie 4 (1 of 2 poule(s) van 8)

Klik hier voor alle verenigingen die zich hebben ingeschreven.

1 reactie
  1. Gerard van Hove zegt

    In de lijst staan ook clubs die niks ingevuld hebben. En veel ploegen staan er niet bij. Wie maakt zo’n lijstje nou eigenlijk. En wat interesseert mij of iemand ingeschreven heeft voor jo13 of jo15 enz.

Laat een antwoord achter