Kieft: ‘Feyenoord loopt net zo goed miljoenen voor Berghuis mis’

4

Wim Kieft heft in De Telegraaf een heldere blik op de visie van Ajax gegeven. De voormalig aanvaller van onder meer PSV en Ajax stelt dat Ajax vooral voor eigen parochie preekt. “‘RKC Waalwijk en ADO Den Haag scharen zich achter Ajax omdat ze zo hopen alsnog degradatie te ontlopen.”

Feyenoord is net zo goed de dupe van de huidige situatie. ”Heracles Almelo mist miljoenen transfergeld omdat topscorer Dessers in een verlaten transfermarkt moet worden verkocht en Feyenoord loopt de hoofdprijs voor Steven Berghuis net zo goed mis. Voor die clubs zorgt deze situatie op de transfermarkt voor net zo’n grote financiële aderlating als in Amsterdam.”

4 Comments
 1. Arnout Jalving zegt

  Heb liever dat hij blijft.

 2. Glenn Kouwen zegt

  Lekker boeien…. elke club / speler toch…..?

 3. Ron Jansen zegt

  Bek houden kieft

 4. Barry Gisberts zegt

  Ajax kan op een speler meer mislopen, dan Feyenoord op heel hun selectie.

Laat een antwoord achter