Karel Buuron terug bij CION

1

Na een korte zoektocht heeft CION de ervaren oefenmeester Karel Buuron gepresenteerd als trainer van CION 2. Karel Buuron is de opvolger van Gunnar Drooduin die doorschuift als assistent van die nieuwe hoofdtrainer Ricky van den Bergh.

Buuron is geen onbekende voor CION, zijn zoon Nick Buuron is al jaren een vast gezicht in de spits bij CION. Buuron heeft in het verleden ook gefungeerd als trainer van CION 2 en bekleedde ook de functie’s van assistent en hoofdtrainer van CION 1. Karel Buuron was ook jaren lang hoofdtrainer van het in de fusie opgegane HSC en zeker geen onbekende in het Vlaardingse voetbalwereldje.

In de kielzog van Karelzal Rob van de Gaag als nieuwe verzorger van de selectie gaan optreden. Samen met Ad Kruidenier zullen deze twee heren de blessurebehandelingen rondom de selectieteams gaan verzorgen.

1 reactie
  1. Edwin Jongejan zegt

    Altijd fijn om iemand met zoveel kennis en ervaring bij je club te hebben

Laat een antwoord achter