Kalkman: ‘Gezondheid het belangrijkste maar krom dat ploegen met een straatlengte voorsprong niet promoveren’

4

De KNVB besloot door de heersende coronacrisis de amateurcompetities niet meer te hervatten. Een meer dan logisch besluit dat in de voetbalwereld op veel begrip kan rekenen.

Discutabel was het besluit van de bond om deze competities af te sluiten zonder eindstand waardoor er geen kampioen en degradanten aan te wijzen zijn. Alle competities, met mogelijk nieuwe indelingen, worden in zijn geheel doorgeschoven naar het seizoen 2021/2020.

“Gezondheid is in deze fase het aller belangrijkste en ik vind de beslissing terecht van de KNVB om te stoppen dan ook terecht. Maar hoe je het ook doet je krijgt altijd commentaar.  Het valt me enorm mee dat ze nu zo snel deze beslissing hebben genomen. Normaal beslissen ze wat je vaak niet snapt. Het is alleen heel krom dat ploegen die een straatlengte voorstaan nu niet promoveren,” stelt Kalkman tegenover WaterwegSport.nl.

4 Comments
 1. Glenn Kouwen zegt

  Klopt trainer…..

 2. Roel ter Stege zegt

  Als de dezelfde competitie weer hervat en opnieuw moet in september dan wel met dezelfde spelers. Dus geen overschrijvingen vóór mei 2021.

 3. Edwin Boogaard zegt

  Waar leg je de grens dan?

 4. Wiebe Dedert zegt

  Stichting eigenbelang!

Laat een antwoord achter