Jeugd mag weer sporten: ‘Behalve in Schiedam’

3

Op 21 april maakte het kabinet bekend dat georganiseerde buitensportactiviteiten voor jeugd tot en met 18 jaar weer zijn toegestaan. De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond bepaalt onder welke voorwaarden dit mogelijk is en legt dit vast in de noodverordening.

Deze noodverordening is nog niet klaar. Dat betekent voor nu dat alle georganiseerde buitensportactiviteiten voor jeugd tot en met 18 jaar nog niet zijn toegestaan. Dit geldt zowel voor sporten op sportparken (bij sportverenigingen) als georganiseerd sporten in de openbare ruimte. ‘We verwachten dat de noodverordening voor onze regio woensdag 29 april wordt vastgesteld. Daaropvolgend kunnen de versoepelingen van de maatregelen ook in Schiedam en de andere gemeenten binnen het gebied van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond worden uitgerold.’

De gemeente stelt sportaanbieders op de hoogte op het moment dat bekend is wanneer, én onder welke voorwaarden, buitensportactiviteiten voor jeugd tot en met 18 jaar zijn toegestaan.

3 Comments
  1. Marco Marco zegt

    Dennis Janssen

  2. Mitchell Den Ridder zegt

    Ron Veldhoen En Hendrik-Ido-Ambacht

  3. Cor van der Horst zegt

    Schiedam, drinken ze alleen maar jenever.

Laat een antwoord achter