Jerdy Schouten: ‘Tijdens hardlopen aangehouden door politie’ (video)

3

Voetballer Jerdy Schouten uit Hellevoetsluis ging afgelopen zomer zijn droom achterna. Na een seizoen Telstar en een seizoen Excelsior, tekende Schouten bij Bologna uit de Italiaanse Serie A.

Blessureleed hield hem aan het begin van het seizoen van het veld, maar hij groeide uiteindelijk uit tot basisspeler. Nu zit de middenvelder vanwege de corona-uitbraak alweer weken op de bank, in zijn eigen appartement in Bologna.

“In het begin van de crisis dacht ik nog: ‘ik moet toch fit blijven, dus ik ga hardlopen’. En toen werd ik aangehouden door de politie dat het écht niet mag. Ik kreeg gelukkig geen boete, maar een waarschuwing. Of ze me herkende als Bologna-speler? Dat weet ik niet”, zegt hij met een glimlach.

3 Comments
  1. Manuel Aan de Wiel zegt

    Deshney

  2. Ismail Adsalmis zegt

    Sven van ‘t Hoenderdaal het zal je maar overkomen Danny Delgado

  3. Rembrandt Poppers zegt

    Lekker belangrijk

Laat een antwoord achter