Jeffrey Schenk (SV Poortugaal) naar VOB

2

VOB is verheugd om haar volgende aanwinst te presenteren. Jeffrey Schenk komt over van sv Poortugaal om zijn carrière af te sluiten met zijn broer en vrienden. Na twee jaar bij de fusieclub waar de club met 12 punten voorsprong de weg naar het kampioenschap van de Eerste Klasse B weg zag vallen door COVID-19 heeft Jeffrey besloten toch nog niet helemaal te stoppen.

Z“Samen met mijn broer voetballen was altijd wel iets wat ik zou willen doen. Daarnaast spelen er ook een aantal vrienden bij VOB waardoor gezelligheid en presteren hand in hand kunnen gaan. Tevens is het huidige seizoen abrupt gestopt waardoor het niet echt een afscheid kon zijn”, aldus Schenk. Zijn broer Kevin reageert ook enthousiast en is blij dat hij en zijn broer volgend jaar samen kunnen voetballen.

De selectie krijgt steeds meer vorm en wij willen graag meedoen om de bovenste plaatsen in de competitie. Daarbij moeten de “blinde ballen” die Michael Jager twee seizoenen geleden kreeg plaats maken voor geplaatste ballen zodat VOB op een herkenbare wijze gaat voetballen.

VOB is echter nog niet klaar voor volgend seizoen en hoopt binnenkort nog meerdere versterkingen toe te kunnen voegen aan de selectie. Hierin is onder andere Nick van Katwijk druk bezig om andere spelers te kunnen verwelkomen en hoopt dat de recente versterkingen van Michael Jager, Michael da Cruz en Jeffrey Schenk meerdere spelers kan overhalen.

2 Comments
  1. Ferry Boshart zegt

    Succes Jeff

  2. Peter Korver zegt

    Succes, we zullen je missen

Laat een antwoord achter