Frank Verhaar langer bij Full Speed

0

Onlangs meldde Full Speed, dat het contract van hoofdtrainer Frank Verhaar met één jaar was verlengd. Het stilleggen van de competitie heeft blijkbaar ook zijn voordelen, want intensief overleg tussen de Technische Commissie en Frank Verhaar heeft er toe geleid dat het contract niet met één, maar met twee jaar verlengd zal worden en wel tot en met het seizoen 2021-2022.

Zowel Frank Verhaar als DSV Full Speed zijn zeer content met deze nieuwe afspraak. Assistent-trainer zal Willem Berkien worden. Het afgelopen seizoen was Willem Berkien trainer van het tweede elftal van DSV Full Speed, dat medio maart fier bovenaan stond met een voorsprong van tien punten. DSV Full Speed hoopt dat promotie voor het tweede elftal alsnog zal volgen. Willem Berkien volgt de zeer gedreven John van der Vliet op die jarenlang onder verschillende trainers zeer succesvol assistent-trainer is geweest.

Staf

Jack Bommelé blijft de trainer van de keepers en de verzorging is wederom in goede handen van Paul van de Sande en Gerda van den Burg. John Makkus en Jeroen de Vos blijven de assistent-scheidsrechter. Net als afgelopen seizoen zullen Steven van Haaren, Thomas de Vos en Ger van den Bergh de rol van teammanager op zich nemen. DSV Full Speed is nog op zoek naar een trainer voor het tweede elftal.

Laat een antwoord achter