‘Feyenoord in alle KNVB-opties zeker van groepsfase Europa League’

0

Feyenoord lijkt zich volgens de NOS te mogen gaan opmaken voor de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers eindigden, indien de huidige ranglijst wordt aangehouden, op de derde plaats. Daarmee is plaatsing voor de groepsfase van de Europa League verzekerd.

De clubs moeten voor half 5 laten weten welke van de drie opties zij prefereren. In alle drie de opties worden de tickets voor Europees voetbal verdeeld op basis van de ranglijst. De keuze is vooral van belang voor vier ploegen: ADO Den Haag, RKC, Cambuur en De Graafschap.

OPTIES

  • Optie 1: Competitie wordt geschrapt, Europese tickets op basis van de ranglijst en geen promotie/degradatie.
  • Optie 2: Ranglijst wordt erkend en ADO en RKC wisselen van plaats met Cambuur en De Graafschap.
  • Optie 3: Cambuur en De Graafschap promoveren, geen degradatie.

Laat een antwoord achter