FC Rijnmond in quarantaine over besluit UEFA: ‘Alles draait om geld’ (video)

0

In de allereerste FC Rijnmond in quarantine ging het woensdagmiddag over het nieuws dat de UEFA wil dat alle voetbalcompetities in Europa deze zomer worden uitgespeeld. De Europese voetbalbond heeft wel als eis dat op 3 augustus de competitie is afgerond.

Via een online videoverbinding deden chef sport Ruud van Os en de Feyenoord-watchers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop mee aan het gesprek dat onder leiding stond van Jan Jaap Pruysen.

”Ze gaan er dan vanuit dat we in juni weer normaal kunnen doen en ik vraag me af of dat wel kan”, zegt Ruud. “Ik vind dat echt voorbarig. Ik begrijp dat die wens er is, maar of het realistisch is dat weet ik niet. En denk je dat men in Noord-Italië denkt aan het afmaken van het voetbalseizoen? Net als altijd draait het weer om geld”, zegt Van Os.

Laat een antwoord achter